Het glanzen Elektronisch Co., Ltd 

 

One-stop professionele centrum van de verlichtingstoepassing.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shining Electronic CO., LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit Commerciële Verlichtingsinrichting voor verkoop
Van goede kwaliteit Commerciële Verlichtingsinrichting voor verkoop
In onze samenwerking over voorbij tien jaar, bereikten wij win-win. Dank u voor uw kwaliteitsproducten en de aandachtige dienst. Onze zaken hebben groot

—— Иван Иванович Иванов

Elektronisch GLANZEN is altijd onze eerste keus als leverancier. Niet alleen de productkwaliteit zelf en het prijsvoordeel, maar ook zijn capaciteit aan integr

—— Vagmar Geisler

Hallo, Mr.Shen, hebben wij de orde van schijnwerper ontvangen. Wij zijn verrukking met de kwaliteit van de Schijnwerper, zouden wij danken u ook voor uw soort houden van

—— J.Mousavi

Ik ben online Chatten Nu

Shining Electronic CO., LTD

1 2 3 4
Shining Electronic CO., LTD Shining Electronic CO., LTD Shining Electronic CO., LTD Shining Electronic CO., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : GPT
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 30 Million-50 Million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 90% - 100%

Het glanzen werd Elektronisch Co., Ltd opgericht in 2001. Het is een 14 jaar geschiedenis in de verlichtingsindustrie als professionele leverancier die met de industrie en handel opneemt.

 

Het bedrijf heeft twee productiebasissen onder de Holdingssamenwerking die op productieontwikkeling, productie, toepassingen en verkoopgebieden impliceert. Daarom hebben wij een uniek en diepgaand inzicht in de verlichtingsindustrie.

 

Gebaseerd bij jaren van geaccumuleerde technologie, uitstekende productkwaliteit en de aandachtige verkoopdienst, hebben wij snelle ontwikkeling bereikt. Onze nieuwe basis van de planningsfabriek heeft 29.884 vierkante meters. Het is een reusachtige productiebasis die met Onderzoek en Ontwikkelingscentrum wordt geïntegreerd, Verkoop en Vertoningscentrum, Kwaliteitscontrole en Testend Centrum, Productielijn en Pakhuis en Logistiek. Het maakt onze capaciteiten van R&D, ontwerp, productie, marketing en de te verbeteren naverkoopdienst.

 

 

In 2003, gingen wij de IS9001-certificatie over. Wij hebben onze kwaliteitscontrolepraktijken en procedures die in het strikte beheer van de productkwaliteitscontrole opnamen, om ervoor te zorgen dat elk product dat aan klant wordt geleverd dezelfde hoogte - kwaliteit heeft.

 

 

Elektronisch glanzen heeft een dichte behulpzame verhouding met 200 professionele verlichtingsfabrikanten in het verleden de verkoop van het 12 jaar gevestigd om aan diverse eisen te voldoen van de cliënt bij het aansteken van producten. Het verrijkte zeer het assortiment om ervoor te zorgen dat wij diverse van toepassingsvereisten en producten selectie voor verschillende klanten kunnen over de hele wereld ontmoeten. Wij verlenen allerlei de dienst voor de klanten die productontwikkeling, leveranciersselectie, kwaliteitscontrole, pakhuis en logistiek en financiële betaling omvatten. De klant kon one-stop dienst hier ervaren.

 

Onze producten behandelen een brede waaier van meubilairverlichting, commerciële verlichting, bureauverlichting, landschapsverlichting, controletoestel, industriële verlichting, huisverlichting, hotelverlichting, noodverlichting, vertoningsverlichting, wegverlichting, verlichtingsbronnen, en toebehoren.

 

Onze klanten worden algemeen verspreid rond de wereld zoals Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, midden-Azië enz. Wij bereikten brede toejuiching en erkenning van klanten. Onze jaarlijkse verkoop is meer dan 30 miljoen Dollars van de V.S.

 

Leveraging geschikt en efficiënt Internet, willen wij rijp en hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten aan meer klanten over Internet verstrekken. Wij geloven dat met ons professioneel talent en materiaal, evenals onze rijpe verkoopervaringen, wij u de efficiënte en bevredigende one-stop dienst zullen brengen.

 

Momenteel, verstrekken wij de producten omvatten: Meubilairverlichting, Bureauverlichting, Industriële Verlichting, Vertoningsverlichting, Landschapsverlichting, Lichtbron en Elektronische Controletoestellen enz. Onze klanten worden algemeen verspreid rond de wereld zoals Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, midden-Azië enz. Wij bereikten brede toejuiching en erkenning van klanten. Onze jaarlijkse verkoop is meer dan 30 miljoen Dollars van de V.S.

 

 

Contactgegevens
Shining Electronic CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Service

Tel.: 86-571-86815826

Fax: 86-571-86815836

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)